Start Time: 8.00; June 11th 2018

End Time: 18.30; June 11th 2018

Location: Sheraton Hotel Stockholm, Tegelbacken 6

Price: Free

Zutec are delighted to announce that they will be taking part in the Small Cap Day Event in the Sheraton Hotel, Stockholm on June 11th  2018.

The event is visited annually by approximately 400 private investors and is followed by live streaming and on demand by thousands of viewers.  Zutec will be one of the 57 listed companies participating on the day. Details are as follows:

  • Zutec Presentation Time: 17.20
  • Place: Hall 2

To register your attendance please follow the link:  https://www.aktiespararna.se/smabolagsdagen

For those who choose to follow the event via the web, the address is www.aktiespararna.se/tv/live

Categories: Non-Regulatory

Related Posts

Non-Regulatory

Zutec inleder samarbete med iPoint för att leverera Tranzstock - 26.4.19

Zutec är glada att offentliggöra att vi har slutit en avsiktsförklaring med iPoint Limited gällande leverans av en datastyrningsplattform integrerad med ett ”Internet of Things”-system inom transport av kommersiella fordon. Zutecsfalse Read more…

Non-Regulatory

Zutec team up with iPoint Technology to deliver an IoT application for Commercial Fleet Management - 26.4.19

 Zutec is delighted to announce that we have recently signed a Memorandum of Understanding with iPoint Technology to deliver a data management platform integrated with a transport IoT system for commercial vehicles.  The Zutec datafalse Read more…

Non-Regulatory

Zutec ingår ett samarbetsavtal med Danalto - 15.4.19

Zutec är glada att meddela att vi har ingått ett samarbetsavtal med Danalto Limited, en ledande aktör inom IoT. Genom detta partnerskap kommer Zutec och Danalto att saluföra IoT-lösningar inom en rad applikationer och industrier, blandfalse Read more…