Start Time: 8.00; June 11th 2018

End Time: 18.30; June 11th 2018

Location: Sheraton Hotel Stockholm, Tegelbacken 6

Price: Free

Zutec are delighted to announce that they will be taking part in the Small Cap Day Event in the Sheraton Hotel, Stockholm on June 11th  2018.

The event is visited annually by approximately 400 private investors and is followed by live streaming and on demand by thousands of viewers.  Zutec will be one of the 57 listed companies participating on the day. Details are as follows:

  • Zutec Presentation Time: 17.20
  • Place: Hall 2

To register your attendance please follow the link:  https://www.aktiespararna.se/smabolagsdagen

For those who choose to follow the event via the web, the address is www.aktiespararna.se/tv/live

Related Posts

Non-Regulatory

Zutec ingår ett samarbetsavtal med Danalto - 15.4.19

Zutec är glada att meddela att vi har ingått ett samarbetsavtal med Danalto Limited, en ledande aktör inom IoT. Genom detta partnerskap kommer Zutec och Danalto att saluföra IoT-lösningar inom en rad applikationer och industrier, blandfalse Read more…

Non-Regulatory

Zutec enter into a Co-Marketing agreement with Danalto - 15.4.19

Zutec are delighted to announce that we have entered into a co-marketing agreement with Danalto Limited, one of the leading players in the IoT space.  Through this partnership Zutec and Danalto will provide end to end IoT solutions acrossfalse Read more…

Non-Regulatory

Zutec signerar ett treårigt återförsäljaravtal med R2M Solutions för den italienska marknaden 11.4.19

Zutec är glada över att annonsera att vi har slutit ett treårigt återförsäljaravtal för den italienska marknaden med R2M Solutions (”R2M”). R2M är för tillfället återförsäljare till IES Software och Onyx Solar, vilket betyder att de redanfalse Read more…