Mangold Fondkommission AB utses till Likviditetsgarant för Zutec

Zutec har utsett Mangold Fondkommisson AB till likviditetsgarant för bolagets aktie. Likviditetsgarantin börjar löpa från och med den 22 februari 2019.

Mangold Fondkommission AB kommer i sitt uppdrag som likviditetsgarant säkerställa möjligheten att handla i bolagets aktie genom att kontinuerligt ställa handelsposter på vardera köp- och säljsida i orderboken. Syftet med likviditetsgarantin är att förbättra likviditeten i aktien och minska skillnaden mellan köp- och säljkurs under pågående handel.

För mer information, vänligen kontakta:

Brendan O’Riordan, CEO of Zutec Holding AB

brendan.oriordan@zutec.com +353 86 8568971

Bolaget är listat på Nasdaq First North och Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB, tel. +46 8 5030 1550, CA@mangold.se, www.mangold.se

Om Zutec Holding AB

Zutec utvecklar och marknadsför molnbaserade mjukvarutjänster främst med inriktning mot företag inom bygg- och fastighetssektorn. Bolagets produkter hjälper kunder att öka sin produktivitet och kostnadseffektivitet. Zutec erbjuder lösningar inom projektledning,samarbetsverktyg för data- och dokumenthantering, databerikade3D-modeller (Building Information Modelling - BIM), defekthantering, projektöverlämning och drift och underhåll av byggnader.

För mer information, besök www.zutec.com

Categories: Regulatory

Related Posts

Regulatory

Zutec Announces Board Resignation - 25.7.19

Zutec Holdings AB (the Company) announces the resignation of Mr. Brian McGuire as Chairman and a director of the Company following his recent retirement. Mr. McGuire was one of the founding members of the company in 1999 and held thefalse Read more…

Regulatory

Interim Statement January – March 2019 - 21.5.19

Interim Statement,  January - March 2019 Period 1 January 2019 – 31 March 2019 Revenue for the quarter to 31 March 2019 has decreased by 46% to SEK 5.6m compared with the same quarter in 2018 with the conclusion of the project in Qatar infalse Read more…

Regulatory

New Chief Financial Officer Appointed at Zutec - 15.3.19

On the first anniversary of the Nasdaq First North listing, Zutec Holding AB is delighted to announce the appointment of Cliona Farrelly as the new Chief Financial Officer of the Zutec group effective immediately. This appointment is duefalse Read more…