Zutec are delighted to be one of the sponsors of the CitA BIM Gathering in Croke Park. The BIM Gathering will take place on the 23rd and 24th of November 2017 and will consist of International keynotes, industry innovators, academic thought-leaders and is known as the premiere Building Information Modelling conference in Ireland.

Our Business Development Manager Daniel DaSilva will be presenting on ‘Digital Transformation of Construction QA Processes’ at Midfield Terminal in Abu Dhabi and Zutec’s role within this development. The presentation will take place in Breakout area 4, Friday November 24th @ 12.35.

Zutec will be exhibition on both days so why not come along and meet some of our team.

Categories: Non-Regulatory

Related Posts

Non-Regulatory

Zutec inleder samarbete med iPoint för att leverera Tranzstock - 26.4.19

Zutec är glada att offentliggöra att vi har slutit en avsiktsförklaring med iPoint Limited gällande leverans av en datastyrningsplattform integrerad med ett ”Internet of Things”-system inom transport av kommersiella fordon. Zutecsfalse Read more…

Non-Regulatory

Zutec team up with iPoint Technology to deliver an IoT application for Commercial Fleet Management - 26.4.19

 Zutec is delighted to announce that we have recently signed a Memorandum of Understanding with iPoint Technology to deliver a data management platform integrated with a transport IoT system for commercial vehicles.  The Zutec datafalse Read more…

Non-Regulatory

Zutec ingår ett samarbetsavtal med Danalto - 15.4.19

Zutec är glada att meddela att vi har ingått ett samarbetsavtal med Danalto Limited, en ledande aktör inom IoT. Genom detta partnerskap kommer Zutec och Danalto att saluföra IoT-lösningar inom en rad applikationer och industrier, blandfalse Read more…